About Us

Het Godshuis in de Meetjeslandse gemeente Sint-Laureins is een monumentaal negentiende-eeuws feestzalencomplex met hotel, bistro en wellness, te midden van de driehoek Gent - Brugge - Knokke. Bovendien is het de perfecte uitvalsbasis naar Sluis en andere gemeenten in het zuiden van Nederland.

Tussen 1843 en 1849 werd Het Godshuis gebouwd als klooster onder impuls van juffrouw Antonia Van Damme (1797-1879). In de loop der tijden evolueerde het gebouw van een prestigieus klooster naar een totale ruïne. In ‘99 is Lofting Group de uitdaging aangegaan om van deze ‘vergane glorie’ opnieuw een parel van het Meetjesland te maken.

Sinds 2004 vormt Het Godshuis een uniek kader voor elk event. Huwelijken, recepties, personeelsfeesten, borrels, diners, communie- en lentefeesten, galabals, productlaunches... Het Godshuisteam verzorgt uw evenement organisatorisch en culinair tot in de puntjes! Bovendien is er een grote parking voorzien, die gratis ter beschikking van het clienteel staat.

Daarnaast biedt Het Godshuis ook onderdak aan een 4-sterrenhotel, een “Sentes Wellness” en een “Sente-bistro bar” waar producten en activiteiten van de regio centraal staan. Heerlijk genieten onder 1 dak dus!

Gelegen in de stilte van de natuur van het Meetjesland onthaast u in de luxueuze kamers van het hotel. Via de kelders van het gebouw komt u in de wellness en de bistro waar de historiek van Het Godshuis duidelijk voelbaar is.

Dankzij de centrale ligging en de vele fiets- en wandelroutes in het pittoreske Sint-Laureins heeft u ook de mogelijkheid uw weekend actief in te vullen. Shoppen, naar zee, fietsen of wandelen; het ligt allemaal binnen handbereik.

Business size

1-10 employees

Keywords

Commercial presence