About Us

CBTra helpt uw medewerkers nieuwe vaardigheden en inzichten onder de knie krijgen. Dat doen we door training, coaching en advies te geven. We zijn een doelgericht bedrijf van trainers, coaches en consultants die met kennis, ervaring en passie uw mensen doen uitgroeien tot echte professionals.

We houden het relevant én attent

Op basis van de doelstellingen van uw organisatie stelt CBTra een stappenplan samen rondom training, coaching en advies. Welomlijnde targets worden gedefinieerd voor alle betrokkenen. Want niet alleen uw medewerkers moeten er beter van worden. Uiteindelijk zal vooral uw bedrijf sterker presteren.

Gebalde theorie, krachtige praktijk
Tegelijkertijd blijven we op attente manier trainen, coachen en adviseren. Die combinatie tussen doelgerichtheid en menselijkheid levert het beste resultaat op: perspectieven voor uw medewerkers én uw bedrijf. Daarom houden we de theorie altijd kort en krachtig, en we vullen aan met oefeningen en rollenspelen die uit de dagelijkse praktijk gegrepen zijn.

Transparant, doelgericht en attent

CBTra is een bedrijf met een open vizier: we zijn transparant naar klanten, cursisten en medewerkers. Om u een hoge kwaliteit te garanderen, werken we doelgericht. Dat houdt in dat we attent zijn voor wat u en uw medewerkers willen. We staan open voor input en feedback. Zo creëren we een hechte band met iedereen rond ons, zodat iedereen een ruimer perspectief krijgt.

Business size

1-10 employees

Commercial presence