We are sorry to announce that Lynkos will be shut off on 1st September. You can export your data by going to each section and selecting the export link in the options button on the right.
Sorry for the inconvenience and thank you for having been part of our story!

About Us

Acream is een reclameproductiebedrijf gevestigd in Merelbeke, Gent, Oost Vlaanderen. Wij produceren binnen- en buitenreclame voor klanten in, maar ook heel België. We onderscheiden ons door onze kennis en service, van ontwerp tot montage. Wij zijn gespecialiseerd in afdrukken, leveren en plaatsen van een reclameboodschap van U, maar ook van uw potentiële klanten en relaties, dit in de vorm gevelreclames, lichtreclames, voertuigbelettering, beurspresentatie en alle andere voorkomende reclame-uitingen bvb spandoeken en werfdoeken en zo on.

Wanneer u als onderneming gezien wilt worden is het zeker interessant om eens met ons aan tafel te zitten. Wij denken met u mee bij de uitvoering van uw reclameboodschap, adviseren U bij de juiste reclame-uiting, en voeren de reclame uit volgens het, samen met de opdrachtgever, doorlopen plan.
Kortom met Acream gaat u samen op weg naar een perfecte presentatie van uw onderneming.

Waarom ons kiezen?

Acream is een dynamisch reclameproductiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft voor alle soorten reclame boodschap , bvb spandoeken, werfdoeken, vinyl, werfborden, vlaggen, etalagedoeken, frames en alles wat daarbij hoort. U kunt bij ons terecht voor vele disciplines maar in het bijzonder voor digitale druk, en alle signmateriaal. We hebben uiteraard onze eigen montagedienst voor het plaatsen voor al uw binnen- en buitenreclame. Acream is uw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen. Wij trachten snel en eenvoudig te informeren omtrent onze mogelijkheden aangaande spandoeken, werfdoeken, vlaggen, frames en alles wat daarbij hoort.
Wij zijn anders dan anderen. Wij behandelen onze klanten op een eerlijke manier, niet als nummers. Ons enthousiasme zorgt ervoor dat wij, samen met de klant, telkens opnieuw een project realiseren waarbij beide partijen tevreden zijn. Je wordt als klant begeleidt van begin tot einde, en ook na oplevering kan je op ons blijven rekenen.

Business size

1-10 employees

Commercial presence